A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Освітній процес в умовах пандемії

Дата: 09.09.2021 10:58
Кількість переглядів: 189

    Освітній процес у комунальних закладах освіти громади у 20212022 навчальному році розпочався у звичному форматі із дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених постановою головного державного санітарного лікаря від 26 серпня 2021 року №9  «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», а також Рекомендаціями щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти.

    За ініціативою Міністра охорони здоров’я, залежно від епідситуації, на території України встановлюються рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

    У разі встановлення «жовтого» або «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки за вимогою Міністерства охорони здоров’я України очне навчання здобувачів освіти буде здійснюватися у тих закладах освіти, в яких провакциновано не менше 80% працівників.

    Станом на 07 вересня 2021 року першою дозою провакциновано 60 % від загальної кількості працівників  комунальних закладів загальної середньої освіти громади, другою дозою 45 %.

    На даний час, відповідають вимогам законодавства, тобто готові за умови  «жовтого» або «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки навчати дітей очно:  філія «Докучаєвська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів», філія «Олександрівська загальноосвітня школа І ступеня»  та Седнівський НВК.

    Тому вкотре звертаємось до працівників закладів освіти з проханням провакцинуватися  від гострої респіраторної хвороби COVID-19, подбати про своє здоров’я та забезпечити учням очне навчання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь