A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Всесвітній біг заради гармонії»

Дата: 15.09.2021 15:31
Кількість переглядів: 271

15 вересня 2021 року територією Устинівської селищної територіальної громади пройшла  міжнародна факельна естафета „Всесвітній біг заради гармонії”.

Всесвітній біг заради гармонії - це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Естафета - не комерційний проект, він не проводиться на підтримку якоїсь політичної сили. Його учасники лише пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки. Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 27 років. В Україні планується подолати  близько1 280 км, тривалість пробігу становить 14 днів. В Україні Всесвітній біг заради гармонії проводиться з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 49 000 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали близько 330 000 наших співвітчизників. До складу команд Всесвітнього бігу заради гармонії у різних країнах входять любителі бігу, які у повсякденному житті займаються різними справами, однак знаходять можливість частину свого часу й енергії віддавати естафеті, оскільки відчувають і глибоко вірять, що ці зусилля насправді зміцнюють дружбу між людьми, сприяють становленню гармонічних відносин між державами і народами.

Учасником естафети може стати кожен - вік і фізична підготовка не мають значення! Будь-хто може пронести факел кілька кілометрів або кілька кроків маршрутом естафети чи просто потримати його з думкою про мир, гармонію і взаєморозуміння у світі. Наша громада прийняла участь у міжнародній  факельній естафеті, її учасників  зустріли селищний голова І.О. Пеньков, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Сербіненко О.М., жителі селища.


Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь