Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Соціальний захист прав дітей – пріоритетне завдання служби у справах дітей

Дата: 16.09.2021 13:42
Кількість переглядів: 313

Соціальний захист прав дітей – пріоритетне завдання

служби у справах дітей

 

      Діти, які проживають в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах потребують особливої допомоги і підтримки, адже найрідніші люди, їх батьки, ведуть асоціальний спосіб життя, не дбають про них , не намагаються створити належні умови для їх виховання, розвитку, навчання, лікування. І тільки загальними зусиллями, проводячи певну профілактичну роботу вдається донести до батьків, що діти – це найцінніший скарб, до якого треба ставитися відповідально, дбати про їх добробут, любити і робити все, щоб їх діти жили в будинку, де тепло, світло, де прибрано, де ліжко застелене чистою постільною білизною, де в холодильнику є готова їжа, а у шафі є чисті дитячі речі.

       Саме тому сектором служби у справах дітей Устинівської селищної ради організовуються і проводяться на території селищної територіальної громади профілактичні рейди. 14 вересня поточного року черговий рейд проведено в селах Криничуватка і Березуватка з залученням старости сіл Хрущ В.В. Обстежено  5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких проживає 11 дітей.

       За результатами проведеного рейду 3 батьків попереджено за ухилення від виконання батьківських обов’язків. Одну малолітню дитину направлено на обстеження до КНП «Устинівська лікарня».

    

 

 

 

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь