A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Подання Одноразової (спеціальної) добровільної декларації

Дата: 20.09.2021 15:59
Кількість переглядів: 237

Подання Одноразової (спеціальної) добровільної декларації

 

Одноразова(спеціальна) добровільна декларація (далі - Декларація) подається в електронному вигляді через приватну частину Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua ) після проходження електронної ідентифікації з використанням КЕП.
Для подання Декларації у головному меню приватної частини Електронного кабінету необхідно обрати режим «ЕК для громадян», перейти у розділ «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація» та натиснути «+Створити» для подальшого її заповнення.
Реєстраційні дані заповнюються автоматично та пропонується допомога при заповненні Декларації.
Заповнення адресних даних резидентами здійснюється шляхом вибору з випадаючого переліку після введення перших трьох літер назви населеного пункту.
Декларація заповнюється за розділами в довільному порядку. Перехід між розділами можна здійснювати по завершенню його заповнення з використанням «Назад», «Далі» або за розділами верхньої частини активного вікна .
Кожен розділ містить довідкову інформацію з якою можна ознайомитися шляхом натискання на «?».
Додавання рядків у розділах Декларації за допомогою «+», а видалення рядків -«Смітник».
Вид валюти обирається із запропонованого довідника та курс валюти заповнюються автоматично на дату складання декларації. Важливо, у разі якщо дата відправлення декларації не співпадає з датою її складання, доцільно переглянути відповідність курсу валют на дату відправлення Декларації.
При виборі ставки збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, декларація передбачає автоматичний розрахунок суми Збору до сплати.
Декларант має можливість прикріпити до Декларації додатки, проставивши відповідну відмітку. Уразі наявності кількох додатків додавання здійснюється за допомогою «+».
Обов’язковою для заповнення, серед іншого, є інформація щодо відповідності Декларанта умовам за яких можливе подання Декларації.
Після заповнення Декларації здійснюється її збереження («Зберегти»), підписання («Підписати») та надсилання («Відправити») до ДПС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь