A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

В Устинівці 20 вересня 2021 року урочисто відкрили активний парк

Дата: 20.09.2021 20:54
Кількість переглядів: 751

Сьогодні, 20 вересня в Устинівці відбулася презентація оновленого та осучасненого інтерактивного спортивного майданчика, як складової соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» за участі селищного голови Пенькова І.О. та голови Кропивницької РДА Пастушенка В.А., школярів та мешканців селища.

       Соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» ініціював Президент України Володимир Зеленський в 2021 році з метою зробити спортивну інфраструктуру доступнішою для населення.

Наповнення активних парків передбачає обов’язкові елементи – лавочку, шведську стінку та бруси/перекладина, а також варіативні (сходинки, координаційна лінія та вільний простір). Поруч розташовані навігаційні таблички з QR-кодами, відсканувавши їх за допомогою смартфону можна перейти на спеціальний сайт і обрати для себе рівень складності вправ та ознайомитись з технікою їхнього виконання.

Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальними тренерами, серед яких – президент України Володимир Зеленський, українські спортсмени та музиканти.  

Закликаємо всіх жителів громади до активних занять  фізичною культурою та спортом на сучасному інтерактивному майданчику.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь