A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дванадцята сесія селищної ради

Дата: 23.09.2021 11:52
Кількість переглядів: 637

22 вересня селищний голова Ігор Пеньков провів дванадцяту сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 13   депутатів із 22, депутат Кіровоградської обласної ради Валерій Міщенко, заступник селищного голови Наталія Сівова, старости та керівники структурних підрозділів селищної ради.

 

Порядок денний затвердили одноголосно. Так само одностайними були депутати і в прийнятті рішень.  Затверджено статут Устинівської селищної територіальної громади.  

Прийнято рішення про утворення старостинських округів та затверджено Положення про старостинські округи. Депутати затвердили програму «Безпечне правосуддя» на території Устинівської селищної ради на 2021 рік, якою передбачено реалізувати заходи, пов’язані з відеонаглядом та іншим технічним забезпеченням приміщення суду. Також підтримали проект рішення і щодо програми проведення землеустрою на території на 2021-2022 роки.

По кількох питаннях порядку денного внесені зміни до раніше прийнятих радою рішень. Зокрема, до програми благоустрою населених пунктів на 2021-2025 роки зміни пов’язані з виготовленням ПКД на ремонт доріг. Також проголосували за зміни до програми соціального захисту населення, які стосуються надання одноразової допомоги учасникам АТО до Дня захисника України.  

Деякі корективи внесені у фінансовий план на нинішній рік КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Призупинено діяльность Ганно-Леонтовичівського закладу дошкільної освіти.  Прийнято рішення про створення двох інклюзивних груп в Устинівському закладі дошкільної освіти.

Затверджено звіт про виконання селищного бюджету за перше півріччя  нинішнього року. За цей період до бюджету надійшло власних доходів 60467,193 тис. грн., або 109% до затвердженого плану з урахуванням внесених змін.

Внесено зміни до цьогорічного бюджету селищної ради. Додатково спрямовано на видатки 1590,8 тисяч гривень. Із цієї суми 1420,1 тисяч виділено КНП «Устинівська лікарня» на виплату заробітної плати. Також 49, 9 тисяч на заходи з благоустрою та землеустрою. 

Ухвалено рішення щодо прогнозу місцевого бюджету на 2022-2024 роки.

На сесію було винесено 120 земельних питань.  

 


Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь