A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про підсумки позачергового засідання селищної комісії з ТЕБ та НС

Дата: 23.09.2021 15:48
Кількість переглядів: 315

Про підсумки позачергового засідання селищної комісії з ТЕБ та НС

 

          23 вересня  2021 року  під головуванням заступника селищного голови Сусідка Геннадія відбулось позачергове засідання селищної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянуто ряд важливих питань:

 

1. Про забезпечення готовності до дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій на об'єктах соціальної сфери, транспортної інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу протягом осінньо-зимового періоду 2021-2022 року.

 

2. Про забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації на території селищної ради та вжиття заходів щодо усунення причин і умов виникнення та поширення інфекційних, масових неінфекційних захворювань, створення сприятливих умов життєдіяльності людини.

 

3. Про приведення в готовність до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту.

 

 4. Про підсумки проведення перевірки селищної ради Кропивницьким РУ ГУ ДСНС України в Кіровоградській області з питань дотримання правил пожежної безпеки в адміністративних приміщеннях ради.

 

5. Про стан захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та введення обмежувальних заходів, передбачених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки і стан вакцинації населення громади від цієї хвороби.

 

          З метою вирішення винесених на розгляд питань, було заслухано  керівників відділів селищної ради, окреслено наявні на даний час проблеми та запропоновано шляхи їх найскорішого вирішення.

          Основну увагу було зосереджено на питанні активізації проведення роз’яснювальної роботи серед населення громади по збільшенню кількості проведених щеплень жителям громади  від  гострої респіраторної хвороби COVID-19.

          Прийнято рішення продовжити практику проведення спільних з правоохоронними органами рейдів на всій території громади, з метою контролю за виконанням мешканцями карантинних обмежувальних заходів.

 

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь