Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

День усиновлення – свято милосердя та любові

Дата: 30.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 295

      30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

      Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.

      З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення, яке є прикладом відродження справжніх родинних цінностей та збереження сім’ї.

       Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

      На сьогоднішній день на території Устинівської селищної територіальної громади 29 дітей виховується в сім’ях опікунів та піклувальників, 6 в прийомних сім’ях,  8 діток усиновлено жителями громади. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Але є хлопчики і дівчатка, які ще чекають такої бажаної для них родини.

       Сподіваємося, що серед читачів є люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють свої серця і двері домівок для цих дітей. Пам’ятайте - дитина чекає на вас!

       В переддень свята хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та заможним.

       Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного, довголіття власної родини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь