A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності (Global MIL Week)

Дата: 22.10.2021 09:41
Кількість переглядів: 265

     Стрімкий розвиток в сучасному світі інформаційно-комунікаційних технологій та системи ЗМІ гостро потребує цілеспрямованої підготовки особистості до вмілого і безпечного користування ними. Медіа потужно й суперечливо впливають на освіту молодого покоління, на його подальше життя. До цього додаються вседозволеність інформаційного ринку, засилля низькопробної медіа-продукції, низкоморальних ідеологій та цінностей. Виникають такі терміни як: медіа-насильство, медіа-маніпуляції, медіа-залежність. Все це викликає зниження в суспільстві імунітету до соціально шкідливих інформаційних впливів.

     Святкування Всесвітнього тижня медіа та інформаційної грамотності пройде з 24 по 30 жовтня – це можливість акцентувати увагу на питаннях медійної освіти, її покращення, а також вміння користуватися інформацією особливо в умовах гібридної війни.

2021 році в Україні був заснований національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр». Мета проєкту об’єднати найкращі рішення та матеріали, що реалізуються державними органами влади, громадськими ініціативами, міжнародними партнерами та медіаспільнотою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь