Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Щодо призначення Хильченка Ігоря Юрійовича на посаду директора КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради

Дата: 29.10.2021 08:31
Кількість переглядів: 561

Згідно з частиною 10 статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» керівники державних та комунальних закладів охорони здоров’я призначаються на посаду уповноваженим виконавчим органом управління власника закладу охорони здоров’я на конкурсній основі шляхом укладання з ними контракту на строк від трьох до п’яти років.

У зв’язку з цим було оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Устинівської селищної ради, затвердженого рішенням від 25 січня 2021 року №73, прийнятого депутатами на четвертій сесії восьмого скликання Устинівської селищної ради.

Відповідно до пункту 10 вищевказаного порядку Устинівською селищною радою було утворено конкурсну комісію, до складу якої увійшли: 3 посадові особи Устинівської селищної ради, 1 представник депутатського корпусу Устинівської селищної ради, 4 представники трудового колективу КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради (в тому числі голова Устинівської профспілкової організації працівників охорони здоров’я).

Для участі у конкурсі необхідний пакет документів був поданий лише 1 особою – Хильченком І.Ю., який на засіданні конкурсної комісії визнано поданим в повному обсязі та таким, що відповідає встановленим вимогам, а також прийнято рішення про допущення претендента на вакантну посаду директора КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради Хильченка І.Ю. до участі у конкурсі.

Освіта Хильченка І.Ю., згідно поданої ним копії диплому про здобуття повної вищої освіти за спеціальністю «Правознавство», відповідає кваліфікаційним вимогам до особи, яка претендує на зайняття посади директора закладу охорони здоров’я, визначеним пунктом першим розділу І Випуску 78 "Охорона здоров'я" Довідника кваліфікаційних характеристик професій (ДКХП), затвердженого Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 29 березня 2002 року № 117, якими передбачена вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я".

За результатом проведення конкурсного відбору конкурсна комісія у складі представників Устинівської селищної ради та представників трудового колективу КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради шляхом голосування визначила Хильченка І.Ю. переможцем конкурсу та внесла подання селищному голові про призначення переможця конкурсу Хильченка І.Ю. на посаду директора КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради.

Оголошення про результати проведення конкурсу  було оприлюднено 29 квітня 2021 року на офіційному сайті Устинівської селищної ради у розділі «Вакансії» за посиланням: https://ustynivka-gromada.gov.ua/news/1619676682/.

Відповідно до пункту 10 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський, селищний, міський голова призначає на посади та звільняє з посад керівників відділів, управлінь та інших виконавчих органів ради, підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності відповідних територіальних громад, крім випадків, передбачених частиною другою статті 21 Закону України "Про культуру".

На підставі вищевикладеного, розпорядженням селищного голови від 24 травня 2021 року №112-к призначено директором комунального некомерційного підприємства «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради Хильченка Ігоря Юрійовича з 24 травня 2021 року, а також укладено з ним строковий трудовий договір (контракт) строком на 3 роки (мінімальний термін, що визначений законодавством).

З матеріалами, що стосуються організації та проведення конкурсів, можна ознайомитись на сайті Устинівської селищної ради за адресою: https://ustynivka-gromada.gov.ua/ .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь