A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Капітальний ремонт адміністративної будівлі по вул. Центральна,2 під приміщення ФАПу в. Криничне» та «Утеплення фасаду на покрівлі в ДНЗ «Сонечко» в смт Устинівка»

Дата: 29.10.2021 10:16
Кількість переглядів: 290

       Коли до складу Устинівської селищної територіальної громади увійшли сільські та селищний населений пункти, одним з пріоритетних напрямів розвитку було визначено соціальну сферу, зокрема і питання організації медичної допомоги. Тому, за ініціативи селищного голови Пенькова І.О., 25 жовтня 2021 року начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства, охорони навколишнього природнього середовища та благоустрою селищної ради Євген Орешечко разом з представниками проектної організації та старостою Іриною Михайлович, провів візуальне обстеження приміщення ФАПу та адміністративної будівлі колишнього приміщення сільської ради в с. Криничне. В ході перевірки було встановлено, що дані будівлі потребують капітального ремонту, а саме: проведення ремонтних робіт підлог, стін та даху, відремонтувати опалення, замінити вікна та двері, підвести воду та каналізацію й укомплектувати приміщення медичним обладнанням згідно з вимогами діючого законодавства. Тому, під час тривалого обговорення з метою раціонального використання коштів місцевого бюджету було прийнято рішення щодо виконання капітального ремонту в двоповерховій адміністративній будівлі колишньої сільської ради з подальшим переоснащенням під ФАП та Криничненський старостат. В ході перевірки було замовлено виготовлення  проектно –кошторисної документацію на капітальний ремонт вищезгаданої будівлі. Метою проекту є приведення в належний санітарний стан будівлю для створення комфортних та безпечних умов, які б дали можливість забезпечити енергозбереження в приміщенні закладу та надання якісних медичних послуг в ФАПі села.

      В рамках реалізації даного проекту планується здійснення наступних заходів, а саме:

- проведення будівельно-монтажних робіт, зокрема ремонту внутрішніх приміщень;

- капітальний ремонт покрівлі (з утепленням);

- утеплення фасаду;

- влаштування водопроводу та каналізації;

- влаштування економного та ефективного опалення;

- заміна електромережі та застарілих освітлювальних приладів;

- заміна зовнішніх та внутрішніх  дверей;

- заміна віконних блоків.

      Також велика увага приділяється дошкільній освіті. Заступником селищного голови з питань виконавчих органів ради Геннадієм Сусідком спільно з начальником відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства, охорони навколишнього природнього середовища та благоустрою селищної ради та представниками проектної організації було обстежено будівлю ДНЗ «Сонечко» в смт Устинівка та замовлено виготовлення  проектно –кошторисної документації на капітальний ремонт (з утепленням) даху та стін даної будівлі. Це дозволить зменшити втрату тепла та знизити витрати на опалювання.

      Після виготовлення проектно- кошторисної документації Устинівською селищною радою будуть направлятися запити щодо співфінансування даних проектів з державного бюджету.

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь