A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про засідання робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Устинівської селищної територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 29.10.2021 19:35
Кількість переглядів: 453

29 жовтня 2021 року відбулося засідання робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Устинівської селищної територіальної громади на період до 2027 року, на якому були присутні 21 особа із 25 членів робочої групи. На даному засіданні здійснено ознайомлення з методологією стратегічного планування,  з планом заходів щодо розробки Стратегії розвитку Устинівської селищної територіальної громади на період до 2027 року,  з результатами опитування та анкетування за місцем проживання жителів усієї громади, підприємців, з аналізом  соціально-економічного розвитку громади,  та виявлено пріоритетні напрямки  стратегії  розвитку держави та Кіровоградської області. Для подальших  продуктивних результатів було вирішено розбити робочу групу на три підгрупи  по трьом пріоритетним напрямкам: економічний, екологічний та соціальний (медицина, освіта, культура, соціальний захист). До наступного засідання кожна підгрупа повинна виявити проблеми та перспективи розвитку відповідного напрямку.

Підготовча робота по розробці  цього важливого документа здійснювалась відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Устинівської селищної ради у співпраці з іншими відділами, старостами старостинських округів та за участю  експерта по питаннях розвитку територіальних громад Бойка Сергія Вікторовича.

План стратегії розвитку – це дуже важливий документ, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку, та буде дорожньою  картою розвитку громади, розробленою за участю всіх активних, професійних та фахових представників громади. Тому до його розробки вирішено залучити максимально можливе коло представників громади, врахувавши їхні пропозиції, думки, бачення, визначитися з пріоритетними напрямками розвитку нашої громади. Саме це дасть можливість  створити реальний і соціально прийнятний план розвитку громади і успішної реалізації в життя його пунктів.

У результаті роботи зі стратегічного планування Устинівська громада отримає адміністративний документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити обмежені ресурси, адже наше прагнення – зробити  громаду комфортною для життя кожного громадянина.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь