A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

П’ятнадцята сесія селищної ради

Дата: 08.11.2021 16:54
Кількість переглядів: 1071

5 листопада селищний голова Ігор Пеньков провів пятнадцяту сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 16  депутатів із 22.  

Порядок денний затвердили одноголосно. Майже всі рішення були прийняті одностайно за проектами постійних комісій ради. 

Депутати внесли зміни в Програму благоустрою населених пунктів Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки щодо переліку та фінансування заходів з благоустрою у відповідності з пропозиціями старост.

Рада підтримала зміни та доповнення до програми «Доступна та якісна медицина на 2021-2023 роки», збільшивши обсяг фінансової підтримки КНП «Устинівська лікарня», зокрема на заробітну плату на 1804 тисячі гривень.

Ухвалено позитивне рішення і щодо програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», яким затверджено кошти на реалізацію заходів, необхідних для надання медичних послуг.

Прийнято рішення про зміни до програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2021 рік. Ними передбачено заходи по галузях культури, освіти, благоустрою, які є пріоритетними для старостинських округів.

Внесено зміни до цьогорічного бюджету територіальної громади. В результаті додаткових надходжень збільшено видатки на 1125,4 тисячі грн., в тому числі  за рахунок перевиконання доходної частини селищного бюджету 1002,9 тисячі та субвенції державного бюджету селищному 122505 грн. 149,7 тисячі грн. виділено на заходи землеустрою, зокрема виготовлення проектно-кошторисної документації, встановлення меж та грошову оцінку земельних ділянок.

1 мільйон і майже 30 тисяч спрямовано на фінансову підтримку КНП «Устинівська лікарня». Зокрема, на виплату заробітної плати 714,3 тис. грн., 43200 грн. – на придбання ПЛР-тестів. 149,9 тис. із місцевого бюджету та 122,2 тис. державної субвенції передбачено на облаштування санвузла в поліклініці.

На 49400 грн. буде придбано ПЛР-тести для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги, на 17128 грн. – дидактичні матеріали для інклюзивно-ресурсного центру, на 30000 – дезінфекційні засоби, в т.ч. – й на старостинські округи, на 20000 – комп’ютерна техніка для шкіл та додатково 11500 до раніше виділеної суми - на придбання вікон для філії «Степанівська ЗШ І-ІІ ст.». 

На заходи з благоустрою передбачено 99800 грн., на які придбають лавки для облаштованих зон відпочинку в селах та зупинки для шкільних автобусів.

Із місцевого бюджету надано субвенцію пожежно-рятувальній частині в сумі 25 тисяч гривень для придбання паливно-мастильних матеріалів.

На сесії ухвалено зміни до структури централізованої бухгалтерії відділу освіти, сімї, молоді та спорту. Зокрема, виведено з неї 2 посадові одиниці.

Прийнято рішення, яке стосується скорочення кількості працівників апарату селищної ради. За пропозицією постійної комісії ради скорочено вакантні посади – це 7,75 одиниці.

На пленарному засіданні розглянуто 33 питання, пов’язаних із землею.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь