Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Навіки в людській пам’яті

Дата: 29.11.2021 11:12
Кількість переглядів: 987

27 листопада працівники Устинівської селищної ради та жителі селища приєдналися до проведення всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті», присвячену Дню пам’яті жертв голодомору. Ведуча заходу Тетяна Пінчук надала слово для виступу заступнику селищного голови Сівовій Н.М., яка розповіла присутнім про страхіття голодомору, що став зброєю масового знищення українців та про те, як  важливо пам’ятати  про такі трагічні сторінки історії та робити все можливе, щоб наші діти і онуки ніколи не зазнали  такої біди.

 Молебень  пам’яті за душами заморених голодом провів отець Сергій Гончарук. У своєму зверненні до присутніх отець Сергій наголосив на необхідності молитви у ці дні за тих, хто терпів, хто загинув, хто постраждав. Молебені пам’яті також було проведено на територіях Новоігорівського, Криничненського, Криничуватського, Інгульського, Седнівського старостинських округів, на яких жителі громади запалили свічки пам’яті та в спільній молитві згадали всіх невинно закатованих голодом.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь