Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Дата: 06.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 308

Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави. 

За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над загарбниками. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх патріотів. Українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться в пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль.

Дякуємо за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Щиро бажаємо нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь