Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Дата: 07.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 313

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання  громади.

Місцеве самоврядування – найближча до людей влада, до якої вони звертаються практично щодня, маючи надію на позитивне вирішення проблем, це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам. І це правильно, адже саме на місцях краще знають ті питання, які потребують першочергової уваги. Тому на місцеве самоврядування  покладено  велику відповідальність за соціально-економічний стан громади та благополуччя її жителів.

З нагоди свята дякую депутатам, членам виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування  за професіоналізм, відповідальність у прийнятті рішень в інтересах розвитку і економічного зростання нашої громади, а жителям громади – за небайдужість та активну громадську позицію. Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює запити та інтереси виборців - міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшої розбудови, реалізації ініціатив та прийнятті розважливих рішень на користь Устинівської громади!Фото без опису

 

З повагою селищний голова Ігор Пеньков

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь