A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Пам’ятаймо! Вони захистили нас»

Дата: 15.12.2021 15:25
Кількість переглядів: 225

Устинівська центральна бібліотека вшанувала ліквідаторів Чорнобильської АЕС, підготувавши годину-реквієм «Пам’ятаймо! Вони захистили нас!».

Щороку, 14 грудня Україна  вшановує  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Минають роки після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій.

Ми щиро вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах. Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати  наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Схиляємо голови перед тими, хто не дожив до цього дня, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. Обов’язок кожного з нас – пам’ятати про це й підтримувати тих, до кого у сім’ю прийшла чорнобильська біда.Фото без опису

 

Посилання на відео: https://youtu.be/xgQUClX5TA8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь