A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вісімнадцята сесія селищної ради

Дата: 16.12.2021 11:01
Кількість переглядів: 958

15 грудня селищний голова Ігор Пеньков провів позачергову вісімнадцяту сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 16  депутатів із 22. На сесії були присутні старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів селищної ради, помічник депутата Кіровоградської обласної ради Валерія Міщенка Вікторія Олійник.

Порядок денний затвердили одноголосно. Рішення з усіх питань були прийняті одностайно за проектами постійних комісій ради.

Затверджено Статут Устинівської селищної територіальної громади в новій редакції. Також схвалено план діяльності з підготовки регуляторних актів Устинівської селищної територіальної громади на 2022 рік, яких передбачається два.

 Ухвалено рішення про надання згоди на прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл і селища району до комунальної власності  Устинівської селищної територіальної громади в особі Устинівської селищної ради. Іншим рішенням передано комунальне майно в оперативне управління з правом балансоутримання відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради.

Депутати відмінили рішення Седнівської сільської ради щодо припинення юридичної особи «Седнівський дошкільний навчальний заклад».

 Внесено зміни до Положення про відділ культури, туризму та культурної спадщини Устинівської селищної ради. Вони стосуються узгодження з нині чинним законодавством.

 Вирішено ліквідувати громадський музей Бойової слави при Криничуватській загальноосвітній школі. Експонати (а це листи і фотознімки) буде передано в Устинівський музей історії.

Рада схвалила  зміни до програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради на 2021-2023 роки, пов’язані з додатковим виділенням бюджетних коштів. Затверджено також  порядок надання та використання коштів з бюджету Устинівської селищної територіальної громади у формі фінансової підтримки цьому КНП.

Затверджено зміни до рішення Устинівської селищної ради від 24 грудня 2020 року №20 «Про бюджет Устинівської територіальної громади на 2021 рік».

Зокрема за рахунок перевиконання плану бюджетних надходжень збільшено доходну частину бюджету на 1 мільйон 68 тисяч 212 гривень та збільшено  видатки на таку ж суму. Знову більшу частину цих коштів – 733 тисячі 416 грн. – спрямовано на фінансову підтримку КНП «Устинівська лікарня». Майже 96 тисяч виділено на матеріальну допомогу лікарям і медперсоналу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Прийнято рішення про створення кадрового резерву в Устинівській селищній раді та затверджено Порядок його формування.

Рішеннями сесії надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту смт Устинівка та  дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт Устинівка.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь