A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Виплати за програмою єПідтримка продовжуються у 2022 році.

Дата: 04.01.2022 11:45
Кількість переглядів: 183

Понад 5,8 млн вакцинованих українців надіслали заявки в Дії, щоб отримати 1000 гривень. єПідтримка триватиме весь наступний рік. Якщо ви досі не встигли оформити заявку в Дії, ще матимете змогу це зробити.Фото без опису

Як отримати 1000 грн:

Фото без описуОформте спеціальну картку єПідтримка в одному з банків партнерів.

Фото без описуЗавантажте застосунок Дія та авторизуйтеся в ньому.

Фото без описуПереконайтесь, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікат, отриманий на порталі Дія, чи паперовий від сімейного лікаря не підходять для отримання виплат.

Фото без описуЗайдіть у розділ Послуги та оберіть єПідтримку. Дотримуйтеся вказівок — і це все.

Дивитися інструкцію

Фото без опису100 тисяч автоматичних реєстрацій ФОП на порталі Дія! Автоматична реєстрація ФОП у Дії — це найшвидша реєстрація бізнесу у світі та економія часу, паперу та нервів. Щоб зареєструвати ФОП у кілька кліків, потрібно заповнити заявку на порталі Дія. Це займає близько 10 хвилин. Далі заява автоматично надходить у реєстр фізосіб-підприємців, обробка займає менше ніж 2 секунди.

Дізнатися більше

Фото без описуМінцифри запускає бета-тест сповіщення в Дії про судові засідання, у яких ви є учасником. Тепер ви завжди будете попереджені завчасно про судові засідання, де ви є учасником: стягнення заборгованості банком чи комунальним підприємством без вашого відома або звернення родичів до суду про поділ спадкового майна, у якому ви є також спадкоємцем тощо. Для цього у застосунку Дія налаштуйте опцію, щоб отримувати сповіщення. І все. Ви не пропустите жодного повідомлення про судові засідання з вашою участю.

Дізнатися більше

Фото без описуЦифрові водійське посвідчення, техпаспорт та студентський квиток прирівняли до паперових. Такі постанови ухвалив Уряд, вони набувають чинності з моменту публікації. З 2019 року електронне посвідчення водія, техпаспорт та студентський квиток діяли в межах експериментальних проєктів, які успішно себе зарекомендували. За цей час українці сформували в Дії 751 тисячу студентських, 4,4 млн посвідчень водія та 4,2 млн свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів. Україна стає світовим лідером із цифрових документів. Це ще один великий цифровий крок до режиму без паперів.

Дізнатися більше


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь