Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Устинівська селищна рада оголошує конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради ( 1 посада)

Дата: 11.01.2022 11:50
Кількість переглядів: 325

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду головного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою; знання основних програм роботи на комп'ютері, вміння працювати з відповідними програмними забезпеченнями; необхідні професійні ділові якості та знання ділової етики, грамотно організовувати і налагоджувати робочий процес, комунікативні здібності міжособистісного спілкування.

Документи для участі в конкурсі подаються в установленому законодавством України порядку протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.

До заяви про участь у конкурсі додаються: особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність); 2 фотокартки; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копія паспорта громадянина України; копія військового квитка (для військовозобов’язаних); декларація про доходи за минулий рік (кандидата на посаду).

За довідками звертатись в Устинівську селищну раду, вул. Ювілейна, 2 каб. 29.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь