A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада з директорами шкіл

Дата: 14.01.2022 14:07
Кількість переглядів: 366

         Сьогодні заступник селищного голови Наталія Сівова, за участі начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ірини Кам’яної та начальника Устинівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Олега Сиси, провела нараду з директорами загальноосвітніх навчальних закладів.

         На нараді обговорено постанову Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до якої з 01 січня 2022 року у всіх закладах освіти запроваджується нове меню по харчуванню.

Обговорено   організацію харчування, використання харчових продуктів в закладах освіти, дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів та складання  сезонного меню.

Наталія Сівова зазначила, що харчування дітей повинно бути безпечним, збалансованим та якісним. З цією метою необхідно забезпечити виконання  Постанови КМУ від 24.03.2021 р №305  «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти» та обов’язковий перехід на систему  управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в  їдальнях закладів освіти.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь