A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 21.01.2022 15:51
Кількість переглядів: 273

21 січня   2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Устинівської селищної ради, яке провів селищний голова Ігор Пеньков. 

У засіданні прийняли участь 16 членів виконкому з 19,  троє   відсутні з поважних причин. В ході засідання було розглянуто 24 питання порядку денного.

 Заслухано та схвалено внесення змін до Програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної ради на 2022 рік, а також взято до уваги звіт про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших держав.

Заслухали інформацію про розгляд звернень громадян, які надійшли до Устинівської селищної ради в 2021 році, та про роботу відділу культури, туризму та культурної спадщини Устинівської селищної ради за 2021 рік, а також про роботу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради.

Затверджено перелік  об’єктів та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді соціально-корисних робіт.

Затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав.

Надано дозволи на очищення земельних ділянок від порослі, знесення аварійних дерев та обрізання сухого гілля,   прийнято рішення щодо  надання матеріальної допомоги онкохворим громадянам на лікування згідно з поданими заявами.

Затверджено Порядок проведення конкурсу «Жінка року», а також план роботи виконавчого комітету на І півріччя 2022 року.

Докладніше з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Устинівської селищної ради в розділі  «Офіційні документи».   


Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь