Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сьогодні Устинівською центральною бібліотекою спільно з дитячою Устинівською бібліотекою

Дата: 14.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 233

Сьогодні, 14 лютого  Устинівською центральною  бібліотекою  спільно з дитячою Устинівською бібліотекою, КЗ «Устинівський музей історії», працівниками  відділу культури, туризму та культурної спадщини та активістами громадської організації «Захистимо Устинівку»   було проведено зустріч з учасником АТО/ ООС, нашим земляком Романом Дячуком та його батьком, ветераном АТО/ООС Денисом Дячуком, щоб висловити найщиріші слова вдячності за їхню  відвагу, мужність та героїзм у захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

Так сталося, що Романа терміново відізвали з відпустки на місце проходження служби, тому  на зустріч прибув батько-ветеран Денис Дячук.  Денис розповів про особливості служби в АТО/ООС, про героїзм, жагу до перемоги та відвагу наших захисників. Кожен з присутніх побажав воїнам наснаги, міцного здоров’я, повернутися живими до своїх сімей та висловили  щиру подяку за їхню службу. Було вручено подарунки -   малюнки, обереги та смаколики.

В заході також взяли участь депутат Устинівської селищної ради Гриджук Віктор Миколайович, начальник відділу культури, туризму  та культурної спадщини Семенюк Віктор Олександрович.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь