A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сьогодні Устинівською центральною бібліотекою спільно з дитячою Устинівською бібліотекою

Дата: 14.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 211

Сьогодні, 14 лютого  Устинівською центральною  бібліотекою  спільно з дитячою Устинівською бібліотекою, КЗ «Устинівський музей історії», працівниками  відділу культури, туризму та культурної спадщини та активістами громадської організації «Захистимо Устинівку»   було проведено зустріч з учасником АТО/ ООС, нашим земляком Романом Дячуком та його батьком, ветераном АТО/ООС Денисом Дячуком, щоб висловити найщиріші слова вдячності за їхню  відвагу, мужність та героїзм у захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

Так сталося, що Романа терміново відізвали з відпустки на місце проходження служби, тому  на зустріч прибув батько-ветеран Денис Дячук.  Денис розповів про особливості служби в АТО/ООС, про героїзм, жагу до перемоги та відвагу наших захисників. Кожен з присутніх побажав воїнам наснаги, міцного здоров’я, повернутися живими до своїх сімей та висловили  щиру подяку за їхню службу. Було вручено подарунки -   малюнки, обереги та смаколики.

В заході також взяли участь депутат Устинівської селищної ради Гриджук Віктор Миколайович, начальник відділу культури, туризму  та культурної спадщини Семенюк Віктор Олександрович.


    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь