A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Платформа "Допомагай"

Дата: 11.04.2022 13:24
Кількість переглядів: 191

Наприкінці лютого 2022 року співзасновник волонтерської організації ″Допомагай″ Андрій Таганський  зі своєю командою   ІТ волонтерів розробили сервіс пошуку  безкоштовного житла у безпечних регіонах країни й за кордоном  для тимчасово переміщених осіб .

Сервіс ″Допомагай″, з одного боку, дозволяє громадянам, що бажають надати безкоштовне житло  тимчасово переміщеним особам додавати свої оголошення,  вказуючи важливі деталі  щодо помешкання. З іншого боку тимчасово переміщені особи, що шукають житло, мають змогу фільтрувати оголошення, зв’язуватись  з надавачами житла, щоб домовитись про поселення.

 

Якщо ви шукаєте безкоштовне житло ( кімнату, будинок) для себе та своєї сім’ї, потрібно зайти на сайт https://shelter.dopomagai.org та знайти прихисток серед сотен оголошень від небайдужих людей, або зателефонувати  на номер гарячої лінії  0(800) 332238 ( безкоштовно для дзвінків через операторів зв’язку України), оператори допоможуть у пошуку, якщо у вас немає смартфону чи доступу  до Інтернет, щоб знайти прихисток самостійно.

 

Також, якщо ви маєте кімнату або будинок, який можете безкоштовно надати тимчасовим переселенцям, на вищевказаному сайті можна розмістити оголошення  про наявність житла, або якщо не маєте смартфону  чи доступу до Інтернету, щоб розмістити оголошення самостійно можна зателефонувати на вищевказаний номер гарячої лінії і оператори занесуть ваше житло до  бази данихФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь