Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Віталієм Гребінкою

Дата: 12.09.2022 15:45
Кількість переглядів: 292

Сьогодні жителі Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада попрощалися з воїном-захисником, солдатом-навідником мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти Віталієм Анатолійовичем Гребінкою.

Загиблого зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено церемонію прощання на центральній площі селища. Далі у супроводі роти охорони тіло захисника було доправлене у рідне село Інгульське для прощання з односельцями.

Народився Віталій 07 лютого 1990 року. Закінчив Інгульську загальноосвітню школу, а потім Інгульське СПТУ.

Під час мобілізації став на захист Батьківщини у перші дні російсько-української війни. Та, на жаль, ворожий артилерійський обстріл та штурм бойових позицій обірвав життя воїна 28 серпня 2022 року.

У Героя залишилися мама та брат. 

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Віталій Гребінка залишиться  назавжди у наших серцях та нашій пам’яті.

Вічна та світла пам’ять Герою!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь