Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Євгеном Мерзловим

Дата: 29.09.2022 15:49
Кількість переглядів: 510

Сьогодні жителі села Березівка Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада  попрощалися з воїном-захисником, водієм розвідувального відділення розвідувального взводу аеромобільного батальйону Євгеном Сергійовичем Мерзловим.

Загиблого зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено церемонію прощання на центральній площі селища. Далі у супроводі роти охорони тіло захисника було доправлене у рідне село для прощання з односельцями.

Народився Євген 10 січня 1986 року в селі Березівка. Закінчивши Березівську школу вступив до педуніверситету у Кропивницькому на факультет фізичної підготовки. Після закінчення вишу та проходження військової служби у Збройних Силах працював у селі Інгульському. Далі переїхав з сім’єю до міста Миколаєва, звідки і був призваний на військову службу у червні цього року.

Та, на жаль, 23 вересня при безпосередній участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України та захисту безпеки населення, у зв’язку зі збройною агресією росії, Євген Мерзлов загинув.

У Героя залишилися дружина, малолітній син та батьки.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині  з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного сина, кожну доньку, цвіт нації, назавжди у наших серцях. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру і надію в нашу Перемогу.

Вічна та світла пам’ять Євгену Мерзлову!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь