A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Виїзні рейди служби у справах дітей

Дата: 09.02.2023 14:33
Кількість переглядів: 152

Відповідно до плану роботи з 06.02.2023 р. по 08.02.2023 р.  службою у справах дітей, у складі робочої групи з проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», здійснювались перевірки умов проживання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах на територіях: смт Устинівка, с. Інгульське, с. Седнівка, с. Степанівка, с. Новоігорівка, с. Лебедине, с. Криничуватка, с. Криничне, с. Докучаєве.

В ході проведення рейду було вручено два попередження за ухилення від виконання батьківських обов’язків щодо виховання та створення належних житлово-побутових умов проживання дітей та одне запрошення на засідання комісії з питань захисту прав дитини. Надано роз’яснення про притягнення до адміністративної відповідальності за систематичне невиконання батьківських обов’язків. Обстежено 19 сімей у яких виховується 55 дітей.

Служба у справах дітей ще раз звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь