A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Культурно-мистецька акція «Наша мова – українська»

Дата: 21.02.2023 22:10
Кількість переглядів: 90

На виконання заходів програми розвитку та функціонування української мови в Устинівській селищній територіальній громаді та з нагоди відзначення Всесвітнього дня рідної мови Устинівська публічна бібліотека та бібліотеки філії провели культурно-мистецьку акцію «Наша мова – українська!».

У рамках акції  працівники підготували для своїх читачів книги популярних українських письменників сучасності. Для ознайомлення зі здобутками сучасної української літератури та українського книговидання в установах та організаціях нашої громади було представлено бібліографічні огляди  літератури «Читаємо українською».

Бібліотекарі зазначають, що в наші часи важливо заохотити молодь та старше покоління  до читання книг українською мовою, переконати школярів та студентів, що книга – це не лише джерело корисної інформації. Записані й представлені в книзі думки, почуття, уявлення спонукають читача до активної співпраці – роботи його пам’яті, уяви, мислення, роботи його душі, дають простір для творчості. Працівники книгозбірні  наголошують: у бібліотеках селища для кожного завжди знайдеться книга.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь