A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Устинівської селищної територіальної громади!

Дата: 14.03.2023 15:25
Кількість переглядів: 165

Фото без описуЗ приходом весни та тепла з’являється бажання бачити громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.

Отже, для забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді упродовж березня – травня 2023 року відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних  майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок транспорту та ін.

Чистота й порядок у рідному селищі, селі завжди були справою не лише комунальної служби, але і усієї громади, тому Устинівська селищна рада та її виконавчий комітет запрошує кожного прийняти участь у місячнику з весняного прибирання наших населених пунктів.

Учні, підприємці, керівники, пенсіонери, жителі приватного сектору та багатоквартирних житлових будинків – не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці.

Сподіваємось, що участь кожного буде суттєвою і ми разом зробимо все можливе, щоб в нашій громаді всім жилося затишно і комфортно.

Пам’ятайте: чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній! Не будьмо байдужими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь