Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проведення роз’яснювальних рейдів в Криничуватському та Новоігорівському старостинських округах громади

Дата: 14.06.2023 16:52
Кількість переглядів: 127

09.06.2023 та 12.06.2023 року на території Криничуватського та Новоігорівського старостатів нашої громади, з метою проведення моніторингу цін та здійснення інформаційно-роз’яснювальної роботи, відбувся робочий рейд за участю працівників відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Устинівської селищної ради, Устинівського центру обслуговування платників податків та сектору поліцейської діяльності смт Устинівка.Фото без опису

Було обстежено цілий ряд магазинів роздрібної торгівлі продовольчими товарами в с. Березуватка (магазини – ФОП Гаврилюк, ФОП Москаленко),с. Криничуватка (магазини ПСК «Мрія», ФОП Переведенцева), с. Жовтневе (магазини - ФОП Прокопенко, ФОП Гордієнко), с. Новоігорівка (магазини – ФОП Карпук, ФОП Бондарь, ФОП Романов) щодо дотримання граничних надбавок на визначених державою сім видів соціально значимих продовольчих товарів, наявності ліцензій на право здійснення торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, стан своєчасності та повноти сплати акцизного податку,  дотримання протиепідемічних  обмежень, наявності в продавців санітарних книжок, а також стан оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Звернуто увагу підприємців на дотримання затвердженого графіку роботи магазинів, недопустимості продажу підакцизної продукції неповнолітнім особам, а також на пряму заборону торгівлі алкогольними напоями у період дії комендантської години та продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі, працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та інших військових формувань.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь