A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дозвілля дітей «Літо-2023»

Дата: 28.06.2023 17:50
Кількість переглядів: 50

Літо це чудова поразнайомство з друзями, участь у цікавих заходах, гарний відпочинок, зміцнення здоров’я. Тому саме в цей час всі батьки прагнуть оздоровити свою дитину перед новим навчальним роком.

Одним з найважливіших завдань держави в забезпеченні соціального захисту дітей є реалізація їх права на оздоровлення та відпочинок.

Відповідно до розпорядження начальника Кіровоградскьї обласної військової адміністрації від 30.05.2023 року №578-р «Про організацію дозвілля та розвитку дітей влітку 2023 року» закладами культури Устинівської селищної ради здійснюється координація роботи по оздоровчій кампанії.

Працівники клубних закладів щоденно сприяють оздоровленню дітей та створюють їм святковий настрій, організовуючи на свіжому повітрі різноманітні спортивні, музичні розваги, веселі ігри та загартовуючи процедури. Максимальне перебування на свіжому повітрі – запорука успішності та ефективності відпочинку маленьких вихованців. Активною популярністю користуються ігри на свіжому повітрі, гра з м’ячем, теніс, скакалки, дитячий боулінг, дартс, вироблення всіляких поробок.

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Книгозбірні нашої громади надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.

Багато різноманітних заходів для дітей по організації змістовного дозвілля вже проведено бібліотекарями громади. Однак багато ще попереду.

До роботи зі своїми користувачами молодшого, середнього та старшого шкільного віку бібліотекарі підходять цікаво і творчо, а саме було проведено:

- екскурсія «На природу і читай» (Садківська б/ф);

- година малювання «Намалюємо літо», рухливі ігри (Докучаєвська б/ф спільно з Докучаєвським СБК);

- малюнок на вільну тему (Степанівська б/ф, Ганно-Требинівська б/ф);

- майстерня «Петриківський розпис» (Лебединська б/ф);

- майстер-класи «Аквариум» та «Весела хмаринка», настільні ігри (Устинівська дитяча бібілотека);

- година малювання, цікаві читання, настільні ігри (Новоігорівська бібліотека).

Бажаємо всім дітям провести літні канікули весело,цікаво,знайти нових друзів,зміцнити своє здоров’я та з новими силами розпочати новий навчальний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь