Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Анонс діалогового заходу

Дата: 30.06.2023 14:53
Кількість переглядів: 99

Фото без описуПро те, як молодь може брати активну участь в житті громади, будемо говорити в Устинівській громаді. Захід відбудеться у форматі діалогу, де учасники зможуть поділитися своїми думками щодо того, як молоді люди через участь в діяльності молодіжної ради можуть долучатися до вирішення актуальних для молоді проблем, сприяти представленню інтересів широкого загалу молоді перед органами місцевого самоврядування, ініціювати важливі для молоді заходи та активності в громаді тощо.

Діалогова зустріч «Як через участь в молодіжній раді молодь може впливати на життя громади» відбудеться 3 липня 2023 року в приміщенні Устинівської селищної ради за адресою: смт  Устинівка, вул. Ювілейна, 2. Початок заходу – о 14.00 годині. Тривалість – 14.00-17.00 год. До участі в заході запрошуються всі бажаючі.

Додамо, що консультаційна та інформаційна підтримка діалогового заходу надається в рамках проєкту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки  «U-LEAD з Європою».

Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь