Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Діалоги в громадах

Дата: 11.07.2023 11:52
Кількість переглядів: 92

В Устинівській громаді, у рамках проекту «Лабораторії  творчого діалогу в громаді», що реалізується Спілкою Громадські ініціативи України  за підтримки «U-LEAD» з Європою», відбувся діалоговий захід на тему: «Як через участь в Молодіжній раді молодь може впливати на життя громади».

Відкрила захід заступник селищного голови Наталія Сівова, яка зазначила що робота селищного голови Ігоря Пенькова спрямована на підтримку  та розвиток молоді і молодіжної  політики в громаді, а тому і тема діалогу обрана не випадково.

Приємно, що до роботи у заході долучився регіональний координатор проекту  в Кіровоградській області, Сергій Ткаченко, який був фасилітатором заходу.

Головними учасниками діалогів в громадах, звісно, були члени новоутвореної Молодіжної ради  при Устинівській селищній раді  та активна молодь громади.

Три години роботи пролетіли як одна мить. Обговорювали проблеми, які турбують молодь, шляхи  та можливості їх вирішення. Зустріч  була цікавою  та продуктивною.

Насамкінець заходу вихованці КЗ «Устинівський будинок дитячої та юнацької творчості», які були активними учасниками заходу передали  виготовлені власноруч 118 оберегів – янголят,  які уже  найближчими днями будуть  оберігати наших Захисників  від будь – яких негараздів.

Дякуємо  всім учасникам  заходу за роботу та небайдужість до життя громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь