A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вчасне отримання субсидії населенням напряму залежить від надавачів комунальних послуг

Дата: 17.07.2023 16:39
Кількість переглядів: 29

Фото без описуДо уваги керівників підприємств, які є виконавцями комунальних послуг, та управителів багатоквартирних будинків, ОСББ!

Нагадуємо, що додержання п’ятиденного терміну та подання достовірної інформації про споживача є запорукою своєчасного призначення субсидії. Адже за відсутності від вас відповідної інформації житлова субсидія на такі послуги не призначатиметься.

Законодавча база

Для призначення житлових субсидій, відповідно до пункту 50 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 р. № 807), на запит Пенсійного фонду України у п’ятиденний строк з дня його отримання подаються відомості про забезпеченість громадян житловою площею та комунальними послугами управителями, об’єднаннями, виконавцями комунальних послуг, у яких зазначається розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги.

Як подати інформацію?

Інформаційний обмін між Пенсійним фондом України та надавачем житлово-комунальних послуг здійснюється засобами вебпорталу Пенсійного фонду України через Кабінет Управителя/обʼєднання/виконавця комунальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь