Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Анонс діалогового заходу

Дата: 21.07.2023 15:58
Кількість переглядів: 51

Фото без описуПро те, що та як ми можемо робити, щоб сприяти зменшенню залежності дітей та молоді від інтернету та гаджетів, будемо говорити в Устинівській громаді. Захід відбудеться у форматі діалогу, де учасники зможуть поділитися своїми думками щодо проявів такої залежності, способів її зменшення та усвідомленого використання інтернету як інструменту для навчання, дозвілля та спілкування тощо.

Діалогова зустріч «Як ми можемо сприяти зменшенню інтернет-залежності дітей та молоді» відбудеться 25 липня 2023 року в приміщенні Устинівської селищної ради за адресою: смт. Устинівка, вул. Ювілейна, 2. Початок заходу – об 11.00 годині. Тривалість – 11.00 - 14.00. До участі в заході запрошуються всі бажаючі.

Допомагати модерувати захід буде фасилітатор з представників місцевого самоврядування, який попередньо пройшов навчання практикам ведення діалогу.

Додамо, що консультаційна та інформаційна підтримка діалогового заходу надається в рамках проєкту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки  «U-LEAD з Європою».

Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь