Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

Дата: 28.07.2023 22:41
Кількість переглядів: 33

За період з 21.07.23 року по 27.07.23 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари в Устинівській селищній територіальній громаді було здійснено перевірку в трьох старостинських  округах громади та смт Устинівка.

Перевіркою охоплено  5  торгівельних закладів громади: 1 – с. Г-Леонтовичеве, 1 – с. Березівка,1- с.Брусівка, 2- смт Устинівка.

За періоди  перевірки членами робочої групи не було встановлено необґрунтованого підвищення ціни на товар, який має соціальну значущість.

 З власниками торгівельних закладів була проведена відповідна роз’яснювальна робота щодо важливості здійснення безготівкового розрахунку для покупців через  пост-термінал, дотриманні терміну дії ліцензії на алкогольну та тютюнову продукції, а також обслуговування споживачів українською мовою.Фото без опису

Звернуто увагу на необхідності дотримання затвердженого графіку роботи магазинів, недопустимості продажу підакцизної продукції неповнолітнім особам, а також на пряму заборону торгівлі алкогольними напоями у період дії комендантської години та продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі, працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та інших військових формувань.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь