Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОДОВЖЕННЯ ПРОЄКТУ «ВИХОДЬ НА СВІТЛО»

Дата: 22.08.2023 16:37
Кількість переглядів: 119

22.08.2023 року в рамках продовження проведення проєкту Державної служби України з питань праці «Виходь на світло», відповідно до розпорядження селищного голови, на території Устинівської селищної територіальної громади відбувся черговий рейд членів селищної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Було обстежено 6 суб’єктів господарювання на території комунального ринку в смт Устинівка (фізичні особи-підприємці, сільськогосподарські підприємства, заклади роздрібної торгівлі)  щодо законності здійснення торгівельної діяльності, належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

При проведенні заходів на території Степанівського старостату було виявлено, що у одного з ФОП, що займається вирощуванням сільськогосподарської продукції, працює найманий працівник без належного оформлення трудових відносин згідно вимог чинного законодавства. Порушнику було виписане повідомлення з вимогою негайно працевлаштувати даного працівника, про що офіційно повідомити відповідні контролюючі органи.    

В ході рейду членами робочої групи було проведено семінар з особами, залученими до проведення суспільно корисних робіт в закладах освіти громади, розяснено їх права при працевлаштуванні на роботу та оплаті праці.

          Робота селищної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення по виявленню тіньової зайнятості буде продовжена і в подальшому.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь