A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Візит голови районної адміністрації

Дата: 07.09.2023 21:07
Кількість переглядів: 288

Сьогодні в Устинівській громаді з робочим візитом перебував голова Кропивницької районної військової адміністрації Віталій Пастушенко.

Найперше, що відвідав Віталій Анатолійович у громаді - Алею Пам’яті загиблих  захисників України,  віддаючи Героям належну шану та повагу.

Під час зустрічі з селищним головою Ігорем Пеньковим голова РВА акцентував  увагу на підготовці закладів соцсфери до опалювального сезону, на неухильному дотриманні вимог по облаштуванню та експлуатації сховищ та найпростіших укриттів, як для комунальних закладів громади так і для її жителів.

Окремо обговорили питання функціонування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, пунктів незламності.

Не оминув увагою Пастушенко В.А. і питання надання допомоги та належної підтримки військовослужбовцям, сім’ям загиблих захисників, зниклих безвісти та військовополонених.

Віталій Анатолійович зустрівся з колективами закладів та установ Устинівської селищної ради, яким подякував за результативну роботу на благо громади.

Окрім того перед присутніми виступила представник Донецького державного університету внутрішніх справ, яка ознайомила із роботою закладу, переліком спеціальностей, які можна здобути.

У ході візиту голова Кропивницької РВА відвідав Устинівський  ліцей та найпростіше укриття ліцею, облаштоване для учасників освітнього процесу.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь