Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Творчі діти – майбутнє України!

Дата: 18.09.2023 08:44
Кількість переглядів: 96

Початок вересня – це велика клопітка робота усіх позашкільників: набір дітей у гуртки, знайомство з роботою закладу позашкільної освіти, який для багатьох стає на довгі роки головним осередком розвитку їх здібностей і талантів.

15 вересня 2023 року комунальний заклад "Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості" традиційно розпочав навчальний рік з Дня відкритих дверей, який пройшов під гаслом «Творчі діти- майбутнє України!».

На свято були присутні Наталія Сівова – заступник селищного голови та Ірина Кам’яна – начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради. Свято розпочалося з привітання заступника селищного голови. Діти, батьки взяли участь у різних заходах, організованих керівниками гуртків та їх вихованцями: для відвідувачів була представлена виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва у виставковій залі, а також концерт, підготовлений вихованцями нашого закладу, проведені цікаві майстер-класи.

У 2023-2024 навчальному році в комунальному закладі «Устинівський  Будинок дитячої та юнацької творчості» та на базі навчальних закладів громади розпочали працювати 32 гуртки науково-технічного, еколого-натуралістичного, туристсько-краєзнавчого, фізкультурно-спортивного, художньо-естетичного, дослідницько-експериментального, військово-патріотичного, соціально-реабілітаційного та гуманітарного напрямів в яких навчатимуться 804 вихованці.

Творчі діти – це майбутнє України! Майбутнє – за талановитими дітьми! Наш позашкільний заклад дає можливість кожному знайти себе та розкрити свої здібності!!!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь