Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Благодійний концерт в селі Криничуватка

Дата: 25.09.2023 09:43
Кількість переглядів: 173

За підтримки селищного голови І. Пенькова, міського голови Долинської ОТГ Є. Звіздовського, худ. керівника О.Каратєєвої, 22 вересня в селі Криничуватка відбувся патріотичний благодійний концерт на підтримку Збройних сил України за участю артистів Долинської громади.

На концерті звучала патріотична музика. Глядачі тепло зустрічали кожен номер програми. Всім сподобалось чудове виконання українських пісень. Жителі щиро вдячні за подаровані незабутні враження!

Під час концерту бажаючі змогли зробити благодійний внесок на підтримку Збройних сил України, наших незламних воїнів, які так мужньо захищають нас.

Дякуємо всім, хто приєднався до благодійного концерту. Спільними зусиллями зібрано кошти в сумі 13000 грн., які будуть переведені на 3 ОШб 1роту 1бат., в якій несуть службу наші хлопці, на придбання дронів.

Ми віримо в нашу Перемогу. Ми обов’язково переможемо! Бо Перемога закладена в українцях силою незламного духу та непоборним бажанням свободи і волі. Тож продовжуємо усі разом наближати нашу ПЕРЕМОГУ!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь