A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Благоустрій

Дата: 23.10.2023 10:23
Кількість переглядів: 143

20 жовтня 2023 року на території громади продовжувались заходи з благоустою населених пунктів. Так, на території старостинських округів упорядковувались центри сіл, парки, території біля старостатів, пам’ятників, кладовищ, висаджувались квіти, дерева та прибиралось листя.Фото без опису

Проводилось прибирання Чабанського кладовища в селі Новоігорівка, ремонтні роботи в Димитровському будинку культури після встановлення вхідних дверей, впорядковувалась територія Димитровського ЗДО.

В с. Седнівка було впорядковано територію біля старостату, заготовлялись дрова на опалювальний сезон для Пункту незламності.

В с. Олександрівка впорядковано територію кладовища, а в с. Ганно- Леонтовичеве було впорядковано територію села та оновлено стенд загиблим землякам у Другій світовій війні.

В Криничуватському старостинському окрузі продовжуються роботи з благоустрою території, а саме: прибирається опале листя, висаджуються багаторічні квіти, саджанці дерев тощо. Розпочато поточний ремонт пам’ятника учасникам Другої світової війни в центрі села Криничуватка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь