Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дякуємо донорам!

Дата: 03.11.2023 15:04
Кількість переглядів: 152

Гасло «Здай кров – врятуй життя» – не для красного слівця. Препарати крові та її компоненти вкрай необхідні для Збройних Сил України, коли є реальна загроза життю людини, особливо в воєнний час.

02 листопада 2023 року Устинівською селищною радою, КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради організовано поїздку до м. Кропивницький для здачі крові задля порятунку наших захисників. Кіровоградською обласною станцією переливання крові відбувся забір крові у донорів Устинівської громади, які своїм прикладом долучились до порятунку життів наших захисників.

На заклик здати кров відгукнулися небайдужі жителі смт Устинівка, Криничненського старостинського округу, службовці Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області (Устинівське відділення), працівники селищної ради.

Висловлюємо щиру подяку добровільним донорам за їх благородний вчинок – порятунок життя наших захисників, що потребують переливання компонентів донорської крові.

Дякуємо за небайдужість та бажання допомогти в цей непростий для країни час.

Доброго всім здоров’я!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь