Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сорок п’ята сесія селищної ради

Дата: 25.12.2023 13:05
Кількість переглядів: 100

22 грудня відбулася чергова сорок п’ята сесія селищної ради восьмого скликання. Провела пленарне засідання секретар селищної ради Любов Омельченко. У роботі сесії взяли участь 16 депутатів, керівники структурних підрозділів, старости селищної ради.

Перед початком пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих від російського агресора.

На сесії затверджено перелік категорій здобувачів освіти, що забезпечуються безоплатним харчуванням в закладах загальної середньої освіти Устинівської селищної ради. Таких дітей на Устинівщині понад 800. Вартість харчування на один день у 2024 році визначено в сумі 40 гривень.

Затверджено програму «Доступна та якісна медицина на 2024-2026 роки», програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради на 2024-2026 роки. А також порядки надання та використання коштів з бюджету громади по цих програмах.

Затверджено Програму цивільного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Устинівській селищній територіальній громаді на 2026-2026 роки.

Внесено зміни до Програми культурно-масових заходів, відзначення знаменних та пам’ятних дат у 2021-2025 роках. У ній передбачено захід, який буде реалізовано Інгульським СБК за кошти громадського бюджету в обсязі 40 тис. грн..

Затверджено Програму зайнятості населення Устинівської селищної територіальної громади на 2024–2026 роки.    

Внесено зміни до Програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Ними передбачено субвенцію в сумі 500 тис. грн. обласному бюджету на придбання  спецтехніки для будівництва фортикаційних укріплень в умовах воєнного стану.

Депутати затвердили програму соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Затверджено звіт про виконання бюджету Устинівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року. При цьому доходи в сумі 123450,3 тис. грн., видатки – 116341,9 тис. грн..

Ухвалено рішення про бюджет Устинівської селищної територіальної громади на 2024 рік. Доходи передбачено в сумі 151469,4 тис. грн.: загальний фонд – 151093,6 тис. грн., спеціальний – 375,8 тис. грн..  

Внесено зміни до цьогорічного бюджету. Зокрема, збільшено доходну частину на 1767,2 тис. грн., в т.ч. за рахунок перевиконання доходів на 1724,2 тис. грн.. Видатки також збільшено на 1767,2 тис. грн.. З них КНП «Устинівська лікарня» спрямовано 1400,0 тис. грн. на заробітну плату та 211,0 тис. грн. на виплату матеріальної допомоги, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» отримає 113,2 тис. грн. на виплату зарплати працівникам ФАПів. 

Відповідно до поданих заяв прийнято рішення земельних питань.

Сесія підтримала депутатський запит Самвела Мгдесяна до Кропивницького районного управління поліції про розміщення станції поліцейського офіцера громади в Устинівці.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь