A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОЩАННЯ З ОЛЕКСАНДРОМ КАЛЮЖНИМ

Дата: 26.12.2023 15:37
Кількість переглядів: 109

З глибоким сумом і болем сьогодні Устинівщина прощалася зі своїм славним Героєм - Калюжним Олександром Олександровичем, солдатом, водієм-радіотелефоністом 1 відділення взводу розвідки, який загинув 16 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Роботине Запорізької області.

Траурний кортеж з тілом загиблого захисника устинівчани зустріли, стоячи на колінах та схиливши у пошані голови. На центральній площі селища було проведено церемонію прощання жителів громади із військовослужбовцем.

Народився  Олександр Олександрович 16 травня 1979 року. У 1996 році закінчив Устинівську загальноосвітню школу. Працював у декількох установах та організаціях. З 24 квітня 2022 року мобілізований на військову службу до лав Збройних Сил України. Олександр гідно ніс службу, був відважним воїном, з честю та до кінця виконав свій військовий обов’язок. Та, на жаль, смертельна ворожа зброя позбавила життя захисника під час виконання бойового завдання.

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи й підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Без сина, чоловіка, батька та  брата залишилися мама, дружина, діти і сестра.

Устинівська селищна рада, її депутатський корпус висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного загиблого, померлого внаслідок воєнних дій, назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна та світла пам’ять Олександру Калюжному!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь