Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 15.02.2024 14:47
Кількість переглядів: 74

14 лютого 2024 року було проведено позачергове засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням секретаря селищної ради Омельченко Л.П. 

Перед початком засідання секретар селищної ради Любов Омельченко вручила Подяки Устинівської селищної ради Решетняку  Борису Георгійовичу, заступнику головного інженера Долинського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго», Корніченку Сергію Володимировичу, електромеханіку лінійних споруд ПАТ «Укртелеком», Ковалю Олександру Івановичу, начальнику 22 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області за зразкове виконання професійних обов’язків, забезпечення діяльності електроенергетичної галузі, галузі зв’язку, аварійно-рятувальної служби в надзвичайно складних погодних умовах  при ліквідації наслідків стихійного лиха природного походження на території Устинівської селищної територіальної громади.

         На  засіданні комісії були розглянуті наступні питання:

  1. Про  заходи з припинення стихійної торгівлі на території Устинівської селищної територіальної громади.
  2. Про закупівлю та придбання матеріального резерву на випадок надзвичайних ситуацій на території Устинівської селищної територіальної громади.
  3. Про стан захворюваності на грип та ГРВІ в Устинівських загальноосвітніх навчальних закладах.

По першому питанню було прийнято рішення про облаштування на території комунального ринку м’ясного павільйону та відновлення торгівельних рядів для торгівлі молочною продукцією та рибою. Також розроблено комплекс заходів з припинення стихійної торгівлі в центрі смт Устинівка.

По другому питанню було визначено перелік та обсяги необхідного матеріального резерву, який планується забезпечити до 29.02.2024 року.

По третьому питанню вирішено тримати на постійному контролі стан захворюваності на грип та ГРВІ в дошкільних та шкільних навчальних закладах громади, у випадку перевищення фонового рівня захворюваності в окремих школах, класах (групах), переводити їх на дистанційну форму навчання.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь