Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З робочим візитом

Дата: 29.03.2024 09:09
Кількість переглядів: 153

28 березня Устинівську селищну територіальну громаду відвідав заступник голови Кіровоградської ОВА Юрій Миколаєнко. Посадовець зустрівся із секретарем селищної ради Любов’ю Омельченко та депутатами селищної ради, які звернулись в обласну військову адміністрацію за підтримкою в питанні зупинення самовільного розорювання пасовищ, що зафіксовано в березні в нашій громаді. Обговорено план дій у правовому полі та рекомендовано направити звернення про факти виявлених правопорушень начальнику головного управління МВС у Кіровоградській області.

У розмові взяв участь старший дільничний Устинівського відділення поліції Василь Вознюк та повідомив про відкриття кримінального провадження і розслідування фактів самозахвату земельних ділянок.

По закінченні зустрічі Юрій Миколаєнко оглянув незаконно розорані ділянки. Вражений масштабом самозахвату, заступник голови ОВА пообіцяв тримати хід розслідування на особистому контролі.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь