Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи мають подавати до центру зайнятості форму звітності № 1-ПА посередники з працевлаштування за кордоном?

Дата: 29.03.2024 14:41
Кількість переглядів: 40

На початку зазначимо, що наразі одночасно діють дві форми звітності з питань надання посередницьких послуг з працевлаштування:

- форма звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”. Форма звітності та порядок її поданнязатверджені наказом Міністерства соціальної політики України від 03 червня 2019 року № 851;

- форма звітності про здійснення діяльності з надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном № 1-ТМ.Форма звітності та порядок її поданнязатверджені постановою Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2023 року № 1100.

Форму звітності № 1-ПА подають ті посередники, які продовжують надавати послуги відповідно до раніше отриманої ліцензії на такий вид послуг (ліцензії є чинними до14 квітня 2024 року).

Форму звітності № 1-ТМ надають ті посередники, які подали до Міністерства економіки України декларацію про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном та включені до відповідного реєстру, що ведеться цим Міністерством.

Тож посередники, які провадили діяльність з посередництва у працевлаштуванні за кордоном в I кварталі 2024 року на підставі ліцензій, мають подати до філій обласного центру зайнятості форму звітності № 1-ПА із заповненням розділу III “Діяльність суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном”. Звітність має бути подана не пізніше 15 квітня 2024 рокуФото без опису

В умовах воєнного стану подання звітності може бути відтерміновано до його припинення чи скасування (звітність може бути подана протягом 3-х місяців після такого припинення чи скасування).

Отримати електронний варіант звіту можна на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/dglho


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь