A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проводяться заходи із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів Устинівської територіальної громади

Дата: 12.04.2024 11:30
Кількість переглядів: 60

      На території Устинівської громади триває місячник з благоустрою громади. Відповідна ініціатива традиційно проходить на щорічній основі. До озеленення та прибирання території населених пунктів регіону можуть приєднатися всі охочі: жителі, працівники установ, підприємств та організації громади.Фото без опису

      Селищна рада визначила основні заходи місячника: приведення до належного естетичного та санітарного стану населені пункти та прилеглі території, прибирання дитячих та спортивних майданчиків, господарських будинків і територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, вулиць, доріг, тротуарів, автобусних зупинок, ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

 

       Працівники селищної ради та її структурних підрозділів спільно з КП «Комунальник» продовжують  роботи із упорядкування території селища.  Прибрано територію стадіону (зібрано сміття та гілля) та частину проспекту від перехрестя вул.Об'їзної до автобусної зупинки.

       На території старостинських округів теж продовжуються роботи з благоустрою населених пунктів громади: висаджено багаторічні квіти на клумбах, дитячі майданчики пофарбовано та завезено пісок, упорядковано паркові зони, проводяться прибирання на кладовищах та біля пам'ятників, упорядковуються сміттєзвалища.

 

Дякуємо усім мешканцям нашої громади, які приєднались до прибирання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь