A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату»

Дата: 20.04.2024 12:26
Кількість переглядів: 37

Представники Устинівської селищної ради взяли участь у нараді-семінарі щодо впровадження в Кіровоградській області проєкту «Родина для кожної дитини:розвиток сімейного патронату», яка відбулася 18.04.2024 року в Кіровоградській обласній військовій адміністрації.

Зазначений проєкт спрямований на забезпечення права дитини на гармонійне зростання у сімейному середовищі. Мета – покращення якості надання послуг з патронату та її доступність для вразливих сімей з дітьми, надаючи альтернативу інтернатним закладам.

До участі у проєкті подались 600 громад, з-поміж яких було обрано 184 з 21 області, зокрема і Устинівську громаду, тож до липня 2025 року наша громада буде отримувати матеріальну, інформаційну та консультативну підтримку з метою популяризації патронату серед родин.

Зараз в Устинівській громаді працює 1 патронатна сімʼя, проте ми зацікавленні в розвитку системи патронату на нашій території, тож запрошуємо всі родини, яких цікавить дане питання звертатися в службу у справах дітей Устинівської селищної ради для отримання більш детальної консультації.

Проєкт «Родина для кожної дитини:розвиток сімейного патронату» реалізується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine, Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Національною соціальною сервісною службою України, Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь