Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Обласний конкурс учнів мистецьких шкіл «Паросток»

Дата: 14.05.2024 16:06
Кількість переглядів: 109

З метою виявлення талановитих і здібних дітей та активізації роботи викладачів, у березні-квітні 2024 року проведено дистанційно обласний етап конкурсу учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Паросток».

В обласному турі Конкурсу взяли участь: 46 ансамблів у номінації «Фортепіано», 59 ансамблів у номінації «Вокально-хорове виконання», 58 ансамблів у номінації «Народні інструменти», 23 ансамблі у номінації «Духові та ударні інструменти», 26 ансамблів у номінації «Оркестрові струнні інструменти», 4 ансамблі у номінації «Музично-теоретичні дисципліни».

Відповідно до протоколів журі заключного туру конкурсу відзначено належний рівень організації підготовки та проведення заходів Конкурсу та нагороджено дипломами департаменту культури та туризму Кіровоградської ОВА переможців та учасників Конкурсу у травні 2024 року:

  • у номінації «Фортепіано» (ансамблі малих форм) молодша вікова група дипломом за зайняте ІІІ місце Юшко Елеонору та Бибик Алісу, учениць КЗ «Устинівська мистецька школа» (викладач Суровцева Лариса Дмитрівна);
  • у номінації: «Народні інструменти» (ансамблі малих форм) дипломом за зайняте І місце дует баяністів у складі Лозовського Володимира та Чуприни Михайла, учнів КЗ «Устинівська мистецька школа» (викладач Лозовський Володимир Дмитрович).

Учні продемонстрували високий рівень своєї майстерності гри на музичних інструментах, здобутої внаслідок наполегливості у розвитку власного таланту. Бажаємо конкурсантам не зупинятися на досягнутому, а й надалі примножувати свої успіхи та досягати нових висот.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь